Online boekhouden

A32 administratie - online boekhouden

Het enige wat je met online boekhouden nodig hebt is een scanner, een mobiele telefoon, e-mail of Dropbox. Hiermee kun je de boekhouding online aanleveren. Als ondernemer hoef je bij ons dus niet zelf te boekhouden of er verstand van te hebben.

Onze missie

Onze missie is de samenwerking tussen ondernemers en A32 Administratie te versterken, door ze met elkaar te verbinden via één online boekhoudplatform waar we samen werken aan de online boekhouding.

Een ondernemer zit niet te wachten op het zelf doen van de boekhouding, maar wil wel zijn business financieel gezond sturen. Dit kan alleen als de online boekhouding volledig en op tijd is bijgewerkt.

Altijd en overal!

Boekhouden zonder zelf te boeken en altijd een actueel overzicht van de financiële cijfers van je onderneming. 

Ontdek in een paar stappen hoe A32 Administratie werkt.

Het enige wat je zelf moet doen, is je administratie digitaal aanleveren. Zelf boeken is er niet meer bij. Je hebt natuurlijk een computer nodig, een smartphone, een scanner, e-mail, Dropbox of Google Drive en dat is het.

Alles loopt via het Yuki platform, waar je ook met ons samen werkt

Alle financiële documenten die je aanlevert, komen direct in het verwerkingscentrum terecht. De software analyseert en interpreteert de aangeleverde documenten. Een groot deel van je administratie wordt op die manier helemaal automatisch binnen 24 uur verwerkt.

Heb je een zakelijke rekening bij ING, Rabobank, ABN Amro of KNAB? Dan halen we ook de banktransacties voor je op en koppelen de uitgaven aan je facturen

Schuiven naar boven