Wat doen wij?

A32 Administratie stelt zich graag aan u voor! We zijn een allround administratiekantoor uit het Friese Wolvega en verzorgen graag uw complete boekhouding. Het maakt hierbij niet uit of u een klein bedrijf of juist een grote organisatie leidt, want wij staan altijd voor u klaar. In ons werk vinden we het belangrijk om net iets meer te bieden dan alleen een correcte boekhouding. U mag van ons dan ook op ieder een moment een persoonlijke aanpak verwachten. Door te kiezen voor uw boekhouding uitbesteden aan A32 Administratie kunt u zich op uw kerntaken richten, waardoor uw bedrijf alsmaar succesvoller kan worden. Natuurlijk behoudt u bij ons altijd het overzicht over uw boekhouding. Dit is mogelijk doordat we gebruikmaken van een online boekhoudplatform dat u op ieder moment kunt inzien. Op deze manier heeft u de belangrijkste cijfers van uw onderneming altijd bij de hand, waar u ook bent!

Online boekhouden met het handige programma Yuki Works

Bij A32 Administratie vinden we transparantie een echte must en daarom werken we met het online boekhoudprogramma Yuki Works. Dit programma is op ieder moment van de dag actueel en bijgewerkt, zodat u altijd precies kunt zien hoe het met uw bedrijf staat. Overigens kunt u gewoon met uw smartphone of tablet inloggen op Yuki Works. Zo kunt u op ieder gewenst moment de financiële gezondheid van uw organisatie checken. Ook het aanleveren van uw financiële gegevens aan A32 Administratie is heel eenvoudig. Met behulp van een scanner kunt u de gegevens digitaliseren. Vervolgens kunt u ze via de mail, Dropbox of Google Drive of uw mobiele telefoon naar ons doorsturen. Uw meest recente gegevens worden binnen 24 uur doorgevoerd in het systeem en hierna is uw boekhouding weer helemaal up-to-date.

Waarom kiezen voor uw boekhouding uitbesteden aan A32 Administratie?

We hebben inmiddels al een mooi en uitgebreid klantenbestand en zien dat steeds meer bedrijven kiezen voor het gemak van ons administratiekantoor. Dit is natuurlijk niet voor niks, want door uw boekhouding uit te besteden kunt u zelf enorm veel tijd en moeite besparen. De tijd die u hierdoor overhoudt, kunt u vanaf nu weer besteden aan dat wat echt telt: dat werk uitvoeren waar u zoveel van houdt! Bovendien kunt u uw financiële overzicht op ieder moment en waar ook ter wereld inzien, dankzij ons handige online boekhoudprogramma Yuki Works. Uw gegevens staan opgeslagen in de cloud en worden hier uiteraard altijd goed beveiligd. Hoewel A32 Administratie gevestigd is in Wolvega, zijn we er natuurlijk ook voor u wanneer u elders gevestigd bent. Onze huidige klanten zijn werkzaam in de wijde regio van deze Friese plaats, tot wel 50 km verderop. Bent u geïnteresseerd in uw boekhouding uitbesteden aan A32 Administratie of wilt u eerst wat meer informatie? Neem dan beslist even contact met ons op! Dat kan per e-mail, telefonisch, door het contactformulier op de website in te vullen of door gewoon even langs te komen.

Schuiven naar boven